Bedrijfsprofiel

gebouw2_01

Als het gaat om perforeren van metaal hebben we bij Perfox B.V. een ruime historie.

In 1915 begonnen we als eerste in Nederland met het maken van gereedschappen en het perforeren van metalen. Tot op de dag van vandaag is dat onze corebusiness gebleven, waarin we nog steeds uniek zijn in Nederland.

Perfox B.V. is onderdeel van de DF Groep, innoverend specialist in het perforeren en nabewerken van metalen. Naast Perfox in Veendam beschikt de DF Groep over drie productielocaties in Dillingen en één in Bulgarije.

Met meer dan 300 medewerkers is de DF Groep een van de grootste perforeerspecialisten van Europa. We beschikken over zowel de kennis als de productiecapaciteit om u oplossingen op maat te bieden, wanneer u maar wilt.

Onze producten worden in meer dan 20 landen geleverd, zowel binnen als buiten Europa.

 

Op onze website kunt u kennis maken met de verscheidenheid aan mogelijkheden die Perfox als onderdeel van de DF Groep te bieden heeft, variërend van perforaties in minimale diktes tot materiaaldiktes van 30 mm, van gecompliceerde behuizingen voor de elektronische industrie tot complete machinebouw, van geperforeerde filterbuis tot complete zeeftrommel voor bijvoorbeeld de recycling industrie.

Buiten de productie en verwerking adviseren wij onze afnemers vaak al in de ontwikkelingsfase van producten, om zo tot een geoptimaliseerd eindproduct te komen.