Voor groot en klein

Perfox is er voor iedereen. Van de bakker om de hoek die maar één geperforeerde plaat nodig heeft tot grote internationale bedrijven met grote opdrachten – en alles daar tussenin. We gaan geen uitdaging uit de weg en gaan aan de slag voor eenieder die geperforeerd plaatmateriaal wil laten produceren.

Perforaties in alle patronen en vormen

In de gereedschapmakerij hebben we legio gereedschappen ontwikkeld. Ieder met een eigen samenstelling van eigenschappen: verschillende gatvormen, diverse afstanden tussen de perforaties, gatdiameter variërend van 0,5 tot 110  mm en ga zo maar door. Daardoor kun je bij Perfox terecht voor zowel standaard perforaties als voor bijzondere perforaties.

Speciale materiaalsoorten aanleveren

Bij Perfox worden we graag een beetje uitgedaagd. Daarom perforeren we niet alleen de standaard materialen, maar ook speciale materiaalsoorten. Van kunststof en slijtvaste materialen tot non-ferro. Heb je plaatmateriaal ingekocht en wil je dit graag laten perforeren? Je kunt jouw plaatmateriaal bij ons aanleveren en wij zorgen ervoor dat de plaat op de door jou gewenste manier wordt geperforeerd. Of het nu een klein aantal platen betreft of een grote order: geen vraag is ons te gek. Bespreek de mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Neem contact op