Perforatievormen aluminiumplaten

Perfox is specialist in perforaties. Van standaard gatvormen tot bijzondere perforaties en van aluminium tot staal of non-ferro: geen vraag is ons te gek. Dankzij een eigen gereedschapmakerij hebben we de mogelijkheid om ieder gewenst gereedschap te ontwerpen. Zoek je een partij die een hartvormige perforatie kan maken in aluminium? Bij Perfox ben je aan het juiste adres. Brugsleufperforatie, sterperforaties of doordrukkingen in een groot aantal aluminium platen? Regelen we voor je. Onze breedpersen en strokenpersen zorgen er vervolgens voor dat de door jou gewenste gatvorm in de aluminium plaat geperforeerd wordt.

Offerte aanvragen

Geperforeerde aluminium plaat met ronde gaten

Aluminium geperforeren

Aluminium is een metaalsoort met bijzondere eigenschappen. Zo is aluminium, vanwege de lage dichtheid van het materiaal, zeer licht in gewicht. Ook is het een relatief zacht metaal, waardoor het gemakkelijk is te bewerken en verwerken. Ondanks de lichtheid en zachtheid van aluminium, is deze metaalsoort tegelijkertijd erg sterk en duurzaam.

Praktijkcases aluminium perfoplaten

Perfox heeft ruime ervaring met het perforeren van aluminium platen. Klik hieronder op een van de cases voor meer informatie.

Overzicht praktijkcases aluminium