Perforatievormen non-ferro

Perfox heeft door de jaren heen talloze gereedschappen ontwikkeld voor verschillende soorten perforaties. Zo kun je bij ons terecht voor de standaard perforaties, maar behoren bijzondere perforaties ook tot de mogelijkheden. Non-ferro platen met stervormige perforaties, bijzondere sleufperforaties, doordrukkingen in schaakbordvorm: de gereedschapmakers van Perfox hebben voor iedere gewenste perforatie wel een gereedschap ontwikkeld. En blijken we een gereedschap nog niet te hebben? Dan ontwikkelen we er een op maat voor jouw opdracht. Op de breedpersen en strokenpers perforeren we de gatvorm vervolgens in één of een (groot) aantal non-ferro platen.

Offerte aanvragen

 

Perforated Non-Ferrous Metals

Non-ferro perforeren

Non-ferro is de verzamelnaam voor metalen die geen ijzer als hoofdbestanddeel hebben. Dat maakt dat het metaal anders reageert dan wanneer je ferro metalen perforeert. Onze specialisten kennen de eigenschappen van nagenoeg iedere metaalsoort en weten hoe het reageert op bewerkingen.

Praktijkcases geperforeerd non-ferro

In onze fabriek in Veendam perforeren we non-ferro platen voor uiteenlopende toepassingen. Hieronder vind je een aantal cases met meer informatie.

Overzicht praktijkcases non-ferro