DNA

Betrokkenheid, flexibiliteit en ondernemerschap is wat de mensen van Perfox kenmerkt. Een hecht team dat bestaat uit zo’n 60 mensen, ieder met hun eigen specialisme. Al sinds 1915 gaan we geen uitdaging uit de weg en is geen vraag ons te gek. Als we iets niet eerder hebben gedaan of niet precies weten hoe een materiaal in de praktijk reageert op een perforatie, dan onderzoeken we de (technische) mogelijkheden. Die inventieve en nieuwsgierige houding heeft ertoe geleid dat klanten van over de hele wereld en uit verschillende branches Perfox weten te vinden.

Perfox-Veendam

Van gereedschapmakerij tot engineering

Perfox produceert geperforeerd plaatmateriaal. Door onze jarenlange ervaring in geperforeerd plaatmateriaal hebben we behoorlijk wat kennis verworven. Onze kennis gecombineerd met de vele mogelijkheden die onze moderne gereedschapmakerij biedt, stelt ons in staat om aan nagenoeg iedere klantwens te voldoen.

Heb je een wens op het gebied van perforaties en wil je weten of het uitvoerbaar is? De engineers van Perfox denken graag met je mee. Zij doen er alles aan om het product te creëren dat jij graag ontwikkeld ziet worden. Of je nu een enkele geperforeerde plaat bestelt, een (eenmalig) project tot een succes wilt maken of structurele productie van perfoplaten bij ons wilt neerleggen: we draaien onze hand er niet voor om.

Perfox-perforated-metal

Gecertificeerd

Iedere dag streven we naar hoogwaardige producten en een uitstekende service. De kwaliteit van onze processen wordt continu bewaakt en gecontroleerd. Bovendien zijn we DIN en ISO 9001 gecertificeerd, waarmee we alle benodigde certificaten in huis hebben.

Neem contact op