Perforatievormen RVS

Perfox is specialist in het perforeren van RVS en talloze andere materiaalsoorten. In onze eigen gereedschapmakerij kunnen we voor nagenoeg iedere gatvorm een gereedschap ontwikkelen. Je kunt bij ons terecht voor zowel standaard perforaties, zoals ronde of vierkante gatvormen, maar ook voor bijzondere perforaties. Neusperforaties, sleufperforaties of doorgedrukte perforaties: de gereedschapmakers van Perfox ontwikkelen een gereedschap voor iedere perforatie. Onze breedpersen en strokenpers perforeren het perforatieprofiel in één of een groot aantal RVS platen.

Offerte aanvragen

Perforated-stainless-steel

RVS perforeren

RVS heeft de bijzondere eigenschap dat het niet of zeer langzaam roest. In de wereld van RVS platen is onderscheid te maken tussen verschillende soorten en typen. Het uitgebreide machinepark en de eigen gereedschapmakerij van Perfox maken het mogelijk om al deze soorten en typen RVS te perforeren. Van geperforeerd RVS 304 tot geperforeerd RVS 316 en van geperforeerde ferritische staaltypen tot martensitische staaltypen.

Praktijkcases geperforeerd RVS

In onze fabriek in Veendam maken we geperforeerde RVS platen voor uiteenlopende toepassingen. Klik hieronder op een van de cases voor meer informatie.

Overzicht praktijkcases RVS