Knippen

Nadat het plaatmateriaal geperforeerd is, kunnen we het op maat voor je knippen. Zo zorgen we ervoor dat het geperforeerde materiaal direct in de juiste afmetingen bij je wordt afgeleverd. In de fabriek van Perfox bieden onze scharen de mogelijkheid om platen tot 5000 mm breedte te knippen. De materiaaldiktes die onze machine kan knippen variëren per materiaalsoort. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Richten

Op het moment dat we plaatmateriaal perforeren, kan er spanning ontstaan in het materiaal.

In onze fabriek hebben we verschillende richtwalsen staan waarmee we de spanning uit het materiaal kunnen walsen. Na het perforeren richten we het materiaal daarom met onze richtwalsen, zodat de plaat weer netjes vlak wordt.

Kanten en zetten

Wil je het geperforeerde plaatmateriaal laten buigen of vormen? Ook deze mogelijkheid bieden we bij Perfox. In onze fabriek staan diverse kant- en zetbanken waarmee we platen direct na het perforeren kunnen kanten of zetten.

Laseren / ponsen

In de fabriek van Perfox hebben we de beschikking over een aantal moderne pons- / lasermachines. Daarmee lasersnijden we geperforeerde platen niet alleen op maat, maar zijn we ook in staat om verschillende en willekeurige perforaties in de plaat aan te brengen.

Oppervlaktebehandeling

Wil je de geperforeerde plaat voorzien van bijvoorbeeld een poedercoating of wil je een aluminiumplaat anodiseren, dan verzorgen we dit ook voor je.  Werkzaamheden als het ontvetten en slijpen van geperforeerde platen behoren ook tot de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig met welke machines we jouw platen perforeren en nabewerken? Bekijk ons machinepark.

Verpakken & transport

Als de producten klaar zijn voor verzending, verpakken we deze, indien gewenst, in door jou gewenste verpakkingen. Uiteraard kunnen we de geperforeerde platen in de standaard verpakkingen verzenden, maar ook het verpakken in kisten of zeewaardige verpakkingen behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens zorgt onze afdeling logistieke voor de juiste wijze van verzending – of dat nu in Nederland is of wereldwijd; we regelen het.

Wil je weten wat Perfox voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over onze nabewerkingen? Neem contact met ons op.