Perforatiemogelijkheden

Perforaties komen in vele soorten en maten. De ronde perforatie is verreweg de bekendste perforatiesoort. Maar ook vierkante perforaties en ronde of rechthoekige sleufperforaties worden vaak toegepast in talloze materiaalsoorten. Bij Perfox noemen we dit de standaard perforaties. In onze productiehal maken we maatwerk geperforeerde platen. Dat betekent dat je zelf beslist welk doorlaatpercentage de gaten moeten hebben, wat de onderlinge afstand van de gaten mag zijn, welke dambreedte de gaten moeten hebben en ga zo maar door. Jij roept, wij maken de gaten in de perfoplaten!

Naast standaard perforaties kunnen we, met dank aan onze eigen gereedschapmakerij, ook tal van speciale perforaties verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan zeskantperforaties, ruitperforaties, driehoekperforaties of zelfs sleutelgat perforaties. In welke vorm je jouw perforatie ook wenst; wij regelen het. En heb je behoefte aan advies of wil je dat we je ondersteunen bij het engineeren? Ook daarvoor kun je terecht bij Perfox.

Speciale materiaalsoorten aanleveren

Kan niet, bestaat niet: bij Perfox worden we graag uitgedaagd. Daarom perforeren we naast standaard materialen ook speciale materiaalsoorten. Van kunststof tot slijtvaste materialen en non-ferro. Je kunt jouw plaat- en rolmateriaal bij ons aanleveren en wij zorgen ervoor dat de plaat op de door jou gewenste manier wordt geperforeerd.  Ook mogelijk retour op rol.  Of het nu een klein aantal platen betreft of een grote order: geen vraag is ons te gek.

Nabewerkingen

Heb je geperforeerd plaat in een speciale afmeting nodig? Perfox beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we de nabewerking ook voor je kunnen verzorgen. Van walsen, knippen, laseren tot kanten en verpakken. Meer over de nabewerking mogelijkheden.

Offerte opvragen